Ons materieel

De installaties die we onderhouden

Bij TBM O&M vinden we het belangrijk én vanzelfsprekend dat onze mensen in hun werk altijd kunnen vertrouwen op het beste materieel. Veiligheid staat bij ons centraal en goed materieel zorgt simpelweg voor meer werkplezier: op onze verschillende locaties en onderweg van of naar de klant. Onze onderhoudsmedewerkers hebben dan ook een modern wagenpark tot hun beschikking en machines die het werk zo prettig mogelijk maken.

Werken met het beste materieel

Een paar voorbeelden van ons materieel:

01.

Servicebussen

Twee moderne en volledig uitgeruste servicebussen.

02.

Hoogwerkers

Twee hoogwerkers met aanhanger.

03.

Transport

Een aanhanger voor het transport van bijvoorbeeld reserveonderdelen.

04.

Schoonmaken

Een stofzuiger die we zelf ontworpen hebben voor schoonmaakwerk in de ketels op locatie.

Ons onderhoudsbeheersysteem

Het onderhouden van vier biomassa-installaties is een complex en continu proces. Natuurlijk zijn met name onze professionals hierbij bepalend voor de kwaliteit van onze onderhoudsdiensten. Maar het kloppend hart van onze dienstverlening is het Ultimo onderhoudsbeheersysteem dat we gebruiken. Onderhoudssoftware dus waarmee we op geautomatiseerde wijze vorm geven aan onderhoudsmanagement.

Ultimo helpt ons om de voorraden te organiseren, preventief onderhoud te plannen en storingen te registreren. Ook is het systeem voor ons cruciaal om de kosten van onderhoud op ieder moment inzichtelijk te hebben, kennis te borgen en op basis van betrouwbare data onze dienstverlening verder te optimaliseren. In alle opzichten vormt ons onderhoudsbeheersysteem de ruggengraat van het mooie werk dat we voor klanten doen.

Bovendien bieden we in Uden een aantal van onze goede relaties faciliteiten op het gebied van warehousing. Hier is het belangrijkste doel om met het oog op kostenefficiënte voor relaties de kritische voorraad aan te houden. Ook hiervoor is Ultimo voor ons onmisbaar.

Meer weten over TBM O&M?

Wil je meer weten over onze onderhoudsdienstverlening of over werken bij ons boeiende bedrijf? Neem dan contact met ons op.

Scroll naar boven