Werken bij ons

Waarom bij ons werken?

Nou gewoon, omdat we echt een erg leuk en interessant bedrijf zijn om bij en voor aan de slag te gaan. Dat zegt natuurlijk iedere werkgever, maar wij durven dit met de hand op ons hart te beweren. Wil je dit zelf ervaren? Neem dan nu contact met ons op en loop een dag(deel) bij ons mee.
Je bent van harte welkom!

Een paar redenen om voor ons te kiezen

Een paar voorbeelden:

01.

Duurzame werkgever

Bij TBM O&M leveren we samen een wezenlijke bijdrage aan een duurzamere wereld. En we zijn in Nederland toonaangevend op het vlak van het onderhoud van biomassa-installaties. Bovendien zijn we zijn een duurzame werkgever: we gaan voor langdurige relaties. Met onze klanten, maar vooral ook met onze eigen mensen.

02.

Persoonlijke aanpak

Met ongeveer 25 collega’s zijn we een relatief kleine organisatie waar we op een persoonlijke manier en met korte lijnen met elkaar werken.

03.

Veelzijdig werk

Heb je een technische achtergrond en houd je van afwisseling? Omdat we fullservice zijn op het gebied van het onderhoud van biomassa-installaties kom je bij ons met veel verschillende facetten van technologie in aanraking. Werktuigbouw, mechanica, elektronica, hydrauliek, pneumatiek, PLC-besturingstechniek… Noem maar op. Wat wil een echte techneut nog meer?

04.

Geen onnodige bureacratie

Ga je voor een functie bij ons op kantoor in Uden? Ook daar werken we in een klein team zonder onnodig ingewikkelde processen en complexe overlegstructuren. Met elkaar op een prettige manier het beste doen. Daar draait het wat ons betreft om!

05.

Groeimogelijkheden

We hebben veel aandacht voor je persoonlijke groei en helpen je om steeds beter te worden in je baan. In welke functie je ook werkt, je hoeft bij ons nooit stil te staan in je ontwikkeling.

06.

Ruimte voor plezier

Het kan bij ons soms best hectisch zijn en je dag is lang niet altijd voorspelbaar. Dat vraagt het nodige van je flexibiliteit, maar daar krijg je heel wat voor terug. Naast veel afwisseling ook een omgeving waar we plezier in het werk belangrijk vinden, successen met elkaar delen en regelmatig gezellige dingen organiseren. Samen bbq’en, een borrel drinken en met elkaar het jaar afsluiten tijdens ons eindejaarsfeest is voor ons bijvoorbeeld vanzelfsprekend.

Vacatures

We zijn voor bepaalde functies altijd op zoek naar nieuwe collega’s. We zijn namelijk behoorlijk succesvol in wat we doen en blijven groeien. Kijk hier of jouw ideale baan erbij staat en reageer direct!

Meer weten over TBM O&M?

Wil je meer weten over onze onderhoudsdienstverlening of over werken bij ons boeiende bedrijf? Neem dan contact met ons op.

Scroll naar boven