Werken bij ons

Vacatures

We zijn voor bepaalde functies altijd op zoek naar nieuwe collega’s. We zijn namelijk behoorlijk succesvol in wat we doen en blijven groeien. Kijk hier of jouw ideale baan erbij staat en reageer direct!

Voor het opereren van de biomassa verbrandingsinstallaties zijn wij op zoek naar enthousiaste techneuten met passie voor (proces) techniek en verantwoordelijkheidsgevoel. Op het kantoor in Uden zijn we op zoek naar een OPERATIONS MANAGER en voor de installaties in Bleiswijk zijn we op zoek naar een MONTEUR/PROCESOPERATOR.

Operations manager

De operations manager is verantwoordelijk voor de vier productielocaties. De werkzaamheden variëren van het onderhouden van de locaties, het aansturen van de teams op locatie, het coördineren van werkzaamheden en eventueel na verloop van tijd het optimaliseren van de verbranding. Je wordt onderdeel van een gedreven team dat vanuit Uden de locaties ondersteunt. Bezoeken aan de locaties zijn een onderdeel van je wekelijkse werkzaamheden.
Locatie: Standplaats Uden

Monteur/procesoperator

De monteur/procesoperator is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de locaties aan de Irisweg en de Violierenweg in Bleiswijk. De werkzaamheden lopen uit een van het lopen van dagelijkse rondes, het controleren van de biomassa kwaliteit, hoeveelheden en de eerste lijn onderhoudswerkzaamheden.
Locatie: Locatie Bleiswijk
Denk je dat één van de functies iets voor jou is maar je bent (nog) niet gekwalificeerd of je hebt nog niet zo veel ervaring? Dat is geen probleem. Als jij een groot doorzettingsvermogen en passie hebt en in dit geweldige team van passievolle mensen wil werken dan ben jij ook de juiste persoon. Wij zorgen ervoor dat je de juiste begeleiding en opleiding krijgt om het vak te leren.  

Heb je interesse? Neem contact op met Martijn van Helmond via 06-15441473 of martijn.vanhelmond@tbmeurope.nl.

Waarom bij ons werken?

Nou gewoon, omdat we echt een erg leuk en interessant bedrijf zijn om bij en voor aan de slag te gaan. Dat zegt natuurlijk iedere werkgever, maar wij durven dit met de hand op ons hart te beweren. Wil je dit zelf ervaren? Neem dan nu contact met ons op en loop een dag(deel) bij ons mee.
Je bent van harte welkom!

Een paar redenen om voor ons te kiezen

Een paar voorbeelden:

01.

Duurzame werkgever

Bij TBM O&M leveren we samen een wezenlijke bijdrage aan een duurzamere wereld. En we zijn in Nederland toonaangevend op het vlak van het onderhoud van biomassa-installaties. Bovendien zijn we zijn een duurzame werkgever: we gaan voor langdurige relaties. Met onze klanten, maar vooral ook met onze eigen mensen.

02.

Persoonlijke aanpak

Met ongeveer 25 collega’s zijn we een relatief kleine organisatie waar we op een persoonlijke manier en met korte lijnen met elkaar werken.

03.

Veelzijdig werk

Heb je een technische achtergrond en houd je van afwisseling? Omdat we fullservice zijn op het gebied van het onderhoud van biomassa-installaties kom je bij ons met veel verschillende facetten van technologie in aanraking. Werktuigbouw, mechanica, elektronica, hydrauliek, pneumatiek, PLC-besturingstechniek… Noem maar op. Wat wil een echte techneut nog meer?

04.

Geen onnodige bureacratie

Ga je voor een functie bij ons op kantoor in Uden? Ook daar werken we in een klein team zonder onnodig ingewikkelde processen en complexe overlegstructuren. Met elkaar op een prettige manier het beste doen. Daar draait het wat ons betreft om!

05.

Groeimogelijkheden

We hebben veel aandacht voor je persoonlijke groei en helpen je om steeds beter te worden in je baan. In welke functie je ook werkt, je hoeft bij ons nooit stil te staan in je ontwikkeling.

06.

Ruimte voor plezier

Het kan bij ons soms best hectisch zijn en je dag is lang niet altijd voorspelbaar. Dat vraagt het nodige van je flexibiliteit, maar daar krijg je heel wat voor terug. Naast veel afwisseling ook een omgeving waar we plezier in het werk belangrijk vinden, successen met elkaar delen en regelmatig gezellige dingen organiseren. Samen bbq’en, een borrel drinken en met elkaar het jaar afsluiten tijdens ons eindejaarsfeest is voor ons bijvoorbeeld vanzelfsprekend.

Meer weten over TBM O&M?

Wil je meer weten over onze onderhoudsdienstverlening of over werken bij ons boeiende bedrijf? Neem dan contact met ons op.

Scroll naar boven